vineri, 25 noiembrie 2011

Comisia de experti

O audiere publica fara o comisie de experti nu se poate! Astfel, suntem onorati sa va prezentam componenta comisiei noastre:
Ø    Eric CUREA - managerul grupului de initiativa si membru fondator in ONG-ul GEEA  www.educatiesiecologie.ro,
Ø    Claudiu ȘUȚAN - asistent universitar drd. al Universitatii din Pitesti si Secretar Stiintific al Asociatiei Studentesti INGMED www.ingmed.ro,
Ø    Cosana IVANOVICI - arhitect peisagist.

Comisia de experti a audierii publice asigura expertiza opiniilor prezentate si are rolul de a colecta opiniile martorilor si de a efectua sinteza depozitiilor acestora, sub forma unui raport. In timpul desfasurarii audierilor, membrii comisiei au dreptul sa puna intrebari clarificatoare martorilor. 

Rezultatele audierii publice se concretizeaza printr-un raport-sinteza, efectuat de Comisia de experti, care este neutra. Raportul-sinteza cuprinde prelucrarea tuturor punctelor de vedere depuse de martori, toate opiniile colectate din mass-media ulterior audierii publice, sugestii si recomandari.  Rezultatele se vor face cunoscute, in maxim 2 saptamani de la eveniment, printr-o conferinta de presa, iar raportul va fi transmis martorilor, factorilor de decizie si mass-media.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu